PDF's direct drukklaar met Digiprint

Maak geautomatiseerd een tijdschrift op en lever
een drukklaar bestand aan bij de drukkerij

Met Content2Publish kunt u tijdschriften op de klassieke manier extern laten opmaken. Of u kiest voor de automatische opmaakmogelijkheid. In dat geval creëert het systeem op basis van templates de drukklare pdf voor een hoogwaardig tijdschrift.
Ideaal als lage kosten voor u van belang zijn. U betaalt alleen voor het gebruik van Content2Publish.
Digiprint komt begin 2021 beschikbaar

Waarom een papieren tijdschift?


Steeds meer informatie en communicatie gaan digitaal. Waarom een nieuwe mogelijkheid introduceren om op papier te publiceren? Eenvoudig: omdat we vragen vanuit de markt kregen. Is het mogelijk om tegen lage kosten een mooi en goed leesbaar papieren tijdschrift te maken?

• Een print tijdschrift heeft grote zichtbaarheid. Een tijdschrift ligt op een bureau, in de kamer, bij een receptie en blijft langer in zicht.

• Efficiënte productie van lage oplages.

• Verlengen van de levensduur door lagere kosten voor niche tijdschriften.

• Voor verenigingen die tegen lage kosten een papieren clubblad willen blijven verspreiden om zo de ledenbinding te versterken.

Digiprint is meer dan een oplossing voor tijdschriften. De software is ook te gebruiken voor regelmatig verschijnende producties die volgens een vaste huisstijl worden gemaakt. Denk aan:

• Rapporten
• Whitepapers
• Brochures

Kies nu voor Digiprint.

1. Digiprint is een van de outputvormen van Content2Publish. Deze software biedt u alle tools om een professioneel tijdschrift te maken. Van het opzetten van de 'plank' tot en met de integratie van advertenties uit Ad2Print.

2. Een grafisch ontwerp zetten wij om in templates, zodat een magazine automatisch kan worden opgemaakt door het systeem.

3. Handmatige aanpassingen op een pagina blijven mogelijk. Zo kunt u zelf de punten op de i zetten.

4. Plaatsen van print (PDF) advertenties.

5. PDF met een druk op de knop rechtstreeks naar de drukker.


*exclusief eenmalige inrichtingskosten waaronder eerste templates naar eigen ontwerp

Snel en goedkoop een tijdschrift met professionele uitstraling

Eenmaal basisontwerp vastleggen
Door slimme inrichting van Content2Publish rolt de pdf voor Digiprint automatisch eruit. Aantrekkelijk door het gebruik van verschillende basistemplates
Content via Content2Publish
Al uw content beheert u met Content2Publish. De plank - indeling van het magazine - maakt in- en uitvoer superoverzichtelijk
Ontspannen lezen
Een tijdschrift op papier voor ontspannen lezen, en grotere zichtbaarheid
Advertenties geïntegreerd
Adverteerders leveren hun advertentiemateriaal aan via Ad2print. U hoeft alleen de advertentie op de juiste pagina te plaatsen
Archief
U bouwt een archief op, zodat u altijd ziet in welke nummer u welk artikel hebt geplaatst. Hergebruiken van artikelen is net zo eenvoudig als het herplaatsen van advertenties
Verhoog uw rendement
Veel tijdschriften hebben te maken met dalende rendementen. Digiprint biedt u nieuwe mogelijkheden voor kostenefficiënt werken

Abonnees beheren

Heeft u geen abonnementensysteem, gebruik dan onze abonnementenmodule.
Service for Publishers
Service for Publishers helpt grote en kleine uitgevers zich te focussen op hun kerntaken, zodat publicaties met een hoger rendement uitgegeven kunnen worden. Dit doen we door tijd te besparen in de dagelijkse workflow, inzicht in processen te vergroten en nieuwe uitgeefopties te bieden. Wij bieden software en diensten voor de advertentietraffic en redacties en een platform voor uitgeefproducties.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 Service for Publishers. All rights reserved.