Ondersteuning voor startende uitgevers

  Direct beginnen
Service for Publishers heeft grote uitgevers als klant. Dat wil niet zeggen dat onze dienstverlening niet geschikt is voor kleinere en startende uitgevers. Daarom hebben we een specifiek aanbod ontwikkeld voor het uitgeven van een digitaal magazine.

Starten met print en online magazine? Het kan dankzij Content2Publish en Digiblad. Er zijn verschillende vormen om te starten als uitgever. Met een digitale variant kan de markt worden afgetast en ontwikkeld. In een later stadium kan er altijd een printvariant worden toegevoegd. Het voordeel van een digitaal magazine is dat er in de meest gevallen een hoger advertentietarief kan worden gevraagd dan voor een website. En print biedt weer andere voordelen. Aan u de uitgeefbeslissingen.
Welke beslissing u ook neemt, voor uw ondersteuning kunt u gebruikmaken van ons starterspakket*. Dit pakket bestaat uit:
Content2Publish, het platform om digitale magazines te publiceren, ons zogenaamde Digiblad. Content2Publish is tevens de redactionele workflowtool voor het complete overzicht. Daarnaast krijgt u de beschikking over Ad2Print, Banner2Base, Ordermodule, Abonneemodule en Statistiek. Indien gewenst kunnen we ook nog de software voor facturatie en boekhouding** leveren of hierin adviseren. Hulp nodig bij ontwerp** of productiebegeleiding van printuitgaven? Dat kan natuurlijk ook.

We helpen u graag op weg en zorgen we voor ondersteuning waar gewenst.
* U kunt een jaar lang gebruik maken van het starterspakket of korter indien u de grens van 1000 abonnees heeft bereikt.
Na afloop wordt in overleg en op basis van de ontstane situatie een corporatebedrag (vast bedrag per maand) vastgesteld.
Zie de verschillende softwaremodules voor de richtprijzen.
** Kosten voor werk van derden (bijv. ontwerpers) of software van derden (bijv. boekhoudsoftware) vallen niet onder het starterspakket.
Klik hier of op bovenstaande afbeelding om ons voorbeeld van een Digiblad te bekijken.
Gemiddelde kosten per titel/merk
300,- Per maand
Inshatting kosten bij inzet alle modules
Stel: u denkt aan 4 printedities en 8 digitale edities in een jaar met gemiddeld 5 advertenties per edities. In de wekelijkse nieuwsbrief verkoopt u twee advertorials.

Kosten: Content2Publish € 50,- per maand
Kosten Digiblad € 100 per editie
Kosten ordermodule € 2,- per order
Kosten Ad2Print € 6,- per advertentie
Kosten Banner2Base € 4,- per advertentie

Starterspakket
100 per maand
Vaste prijs voor eerste jaar*
Ongeacht het aantal edities die u uitbrengt, kunt u voor een merk een jaar lang gebruik maken van Ad2Print, Banner2Base, Content2Publish, Digiblad, Ordermodule, Abonneemodule. U moet alleen kunnen aantonen dat u start als uitgever.

+ de hele periode professionele ondersteuning.

* Het starterspakket is een jaar geldig zolang de grens van 1000 betalende abonnees niet is bereikt. Voor een gratis magazine geldt een grens van 10.000 abonnees.
Ook kunnen wij u ondersteunen door de hele advertentietraffic uit handen te nemen. Graag vertellen we u wat de mogelijkheden zijn. Of lees verder.