Workflow software voor efficiëntere advertentie traffic en redactie

Kies de oplossing die bij u past

Ad2Print, Banner2Base en Content2Publish zijn de softwaremodules waarmee u uw uitgeverij efficiënter maakt. Lees hoe u tijd bespaart met onze SAAS-oplossingen (Software As A Service).

Ad2Print: al jaren de standaard voor print advertenties

Ad2print is onmisbaar voor iedere professionele traffic'er: reminders zijn geautomatiseerd, er is een directe controle van de pdf bij upload en fouten worden voorkomen.

Banner2Base: de oplossing voor websites en nieuwsbrieven

Met banner2Base krijgt u passend materiaal. Ook advertorials voldoen direct aan de door u gestelde voorwaarden m.b.t. tekstlengtes, beeldgroottes en urls.

Content2Publish: voor redacties die grip willen op hun uitgave

Het plannen/aansturen van redacteuren wordt o.a. met de plank in Content2Publish overzichtelijk gemaakt, zowel voor print- als online. Content slaat u medium neutraal op.

Integreer met uw bestaande systemen

De kans is groot dat u werkt met CRM en/of administratieve software. Om dubbel werk te voorkomen ligt integratie voor de hand.
Met verschillende sytemen hebben we koppelingen gemaakt. Bijvoorbeeld met Zeno van Socho-IT.
Maar een koppeling met bijvoorbeeld Exact software is ook mogelijk.

Ordermodule

Heeft u slechts enkele uitgaven en wilt u wel professioneel en geïntegreerd uw orders registreren, dan is onze ordermodule ideaal.
Met deze module maakt u online offertes, verzendt u uw bevestigingen en houdt u uw verkopen per editie of periode bij.
Service for Publishers
Service for Publishers helpt grote en kleine uitgevers zich te focussen op hun kerntaken, zodat publicaties met een hoger rendement uitgegeven kunnen worden. Dit doen we door tijd te besparen in de dagelijkse workflow, inzicht in processen te vergroten en nieuwe uitgeefopties te bieden. Wij bieden software en diensten voor de advertentietraffic en redacties en een platform voor uitgeefproducties.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 Service for Publishers. All rights reserved.