Redactionele software

Zezar Content de basis:
- redactionele workflow ondersteuning
- output naar web, digitaal magazine én print
--> Besparen en vernieuwen!

Een bron voor alle contentKANALEN

Zezar Content is de basis van onze redactionele software. Vanuit Zezar Content publiceert u op het web, e-mail, social media, Digiblad, Digiditie, DDM of een traditioneel gedrukt tijdschrift.

Zezar Content het hart van de redactie.

Het plannen van artikelen, aansturen van freelancers is met Zezar Content efficient en overzichtelijk. U bepaalt zelf de workflow voor meelezers. De content plaatst u eenvoudig in digitale of print media.

Digiblad, het platform voor fijn leesbare online magazines

Vanuit Zezar Content genereert u zelf een online magazine. Inmiddels zijn er vele verschijningsvormen mogelijk.

Zonder meerkosten een print magazine in archief plaatsen

Digiditie is een van de outputvormen van Zezar Content. Het is de bekende bladerbare PDF indien gewenst voorzien van HTML voor leesbaarheid op mobiel.

Integreer met uw bestaande systemen

Vanuit Zezar kunt u artikelen en advertenties exporteren of klaar zetten voor andere systemen. Digiblad en Digiditie voert u rechtstreeks uit en blijft u binnen onze systemen. Voor traditioneel print kan InCopy worden ingezet. Content voor web, mail en social media zetten we klaar om opgepakt te worden door uw toepassing. Of koppelen we op verzoek. Samen met u kijken we naar de beste oplossing!
Service for Publishers
Service for Publishers helpt grote en kleine uitgevers zich te focussen op hun kerntaken, zodat publicaties met een hoger rendement uitgegeven kunnen worden. Dit doen we door tijd te besparen in de dagelijkse workflow, inzicht in processen te vergroten en nieuwe uitgeefopties te bieden. Wij bieden software en diensten voor de advertentietraffic en redacties en een platform voor uitgeefproducties.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2023 Service for Publishers. All rights reserved.
Klik hier voor de Algemene voorwaarden 2023.