Redactionele software

Cotent2Publish de basis:
- redactionele workflow ondersteuning
- output naar web, digitaal magazine én print
--> Besparen en vernieuwen!

Een bron voor alle contentKANALEN

Content2Publish is de basis van onze redactionele software. Vanuit Content2Publish publiceert u op het web, e-mail, social, Digiblad, Digiprint of een traditioneel tijdschrift.

Content2Publish het hart van de redactie.

Het plannen van artikelen, aansturen van freelancers is met Content2Publish efficient en overzichtelijk. U bepaalt zelf de workflow voor meelezers. De content plaatst u eenvoudig in digitale of print media.

Digiblad, het platform voor fijn leesbare online magazines

Vanuit Content2Publis genereert u zelf een online magazine. Op basis van op maat gemaakte templates wordt het blad automatisch opgemaakt. Uiteraard kunt u zelf nog een pagina tweaken.


Tegen lage kosten zelf een print magazine opmaken en uitvoeren

Digiprint is een van de outputvormen van Content2Publish. Net als een Digiblad kunt u een tijdschrift op basis van templates vormen geven. De plank helpt u bij een overzichtelijke planning. De pdf hoeft u alleen nog naar de drukker te sturen.

Integreer met uw bestaande systemen

Vanuit Content2Publish kunt u content uitvoeren of klaar zetten voor andere systemen. Digiblad en Digiprint voert u rechtstreeks uit en blijft u binnen onze systemen. Voor traditioneel print kan InCopy worden ingezet. Content voor web, mail en social zetten we klaar om opgepakt te worden door uw toepassing. Samen met u kijken we naar de beste oplossing
Service for Publishers
Service for Publishers helpt grote en kleine uitgevers zich te focussen op hun kerntaken, zodat publicaties met een hoger rendement uitgegeven kunnen worden. Dit doen we door tijd te besparen in de dagelijkse workflow, inzicht in processen te vergroten en nieuwe uitgeefopties te bieden. Wij bieden software en diensten voor de advertentietraffic en redacties en een platform voor uitgeefproducties.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2023 Service for Publishers. All rights reserved.
Klik hier voor de Algemene voorwaarden 2023.