Advertentiebeheer waar je maar wilt

Ad2Print is het advertentiemanagementsysteem voor uw printuitgaven. U houdt overzicht over reserveringen, ziet met behulp van eenvoudige kleurcodes welke adverteerder materiaal heeft aangeleverd en of dit voldoet aan de norm. Het systeem stuurt, indien geen materiaal is aangeleverd, tot drie maal toe reminders voor aanleveren automatisch uit. Door uploaden geen gedoe meer met mailboxen of ftp servers. Bovendien worden desgevraagd on the fly uw advertenties gecorrigeerd, zodat u altijd 100% betrouwbare PDF-bestanden levert aan prepress of drukker. Ad2Print betekent voor u daarom een besparing op kosten en tijd.
 

Ad2Print in vogelvlucht

Tegenwoordig kunnen we in webinars perfect op maat laten zien wat er zoal mogelijk is met Ad2Print, Banner2Base en Content2Publish. Maar voor eenieder die niet kan wachten op een volgende webinardatum is het al mogelijk naar eerder opgenomen video’s te kijken. Ook wel genaamd: Ad2Print in vogelvlucht.

De rotte appel proef

U vraagt toch ook bij voorkeur om een Certified PDF? En bent u er al van op de hoogte dat steeds minder adverteerders certified aanlevert? Bent u zich ervan bewust dat daarmee het risico op de kostbare rotte appel in het productieproces is toegenomen?

Ad2Print haalt die zorgen weg door bij aanlevering het bestand te controleren, op formaat en op techniek. Dat betekent dat problemen aan de pers uitgesloten zijn.

Doe eens geheel vrijblijvend de Rotte Appelproef. U krijgt 3 PDF bestanden voorgeschoteld. Als u – of uw medewerker – probleemloos de rotte appel(s) eruit plukt, dan heeft u Ad2Print helemaal niet nodig. In alle andere gevallen raden we u aan vandaag nog te starten met een basic account of contact op te nemen met onze salesafdeling.
 

Services
Om u verder te ondersteunen biedt Service for Publishers nog enkele ongekende services. Van optimaliseren van werkprocessen tot ondersteuning van uw traffic-afdeling.
Meer informatie hierover vindt u onder het kopje Services.