Service met een hoofdletter S

Naast onze software oplossingen biedt Service for Publishers ook diensten als samen met u het bedrijfsproces optimaliseren (na een audit), scholing en traffic bij afwezigheid. Een overzicht:

Bedrijfsproces optimaliseren

We hebben vele jaren ervaring in huis op het gebied van uitgeven en advertentiemanagement. Graag helpen we u uw (commerciële) bedrijfsproces optimaliseren. We doen dit door het uitvoeren van een kritisch onderzoek (audit) aan de hand van een of meer interviews. Vaak zijn er gewoontes in het proces geslopen die overbodig zijn. Andere zaken, bijvoorbeeld door de komst van online adverteren blijven nog onderbelicht. Zou u uw bedrijfsproces eens tegen het licht willen houden, dan helpen we u graag verder.

Scholing

Wilt u nieuwe medewerkers opleiden of bestaande mensen bijscholen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. De scholing wordt gegeven in samenhang met onze systemen Ad2Print, Banner2Base en/of Content2Publish icm uw specifieke situatie. Door handig gebruik van skype of webinarsoftware kan deze scholing op de bedrijfsplek plaatsvinden.
Traffic wordt kinderspel door bedrijfsproces optimaliseren

Traffic op afstand

Heeft u een langdurige zieke of gaat uw traffic’er op vakantie? Twijfelt u of u een (nieuwe) medewerker moet aannemen? Het is goed te weten dat u in zo’n geval uw traffic aan ons kunt uitbesteden. Ook kunnen we als achtervang dienen als u bijvoorbeeld één medewerker op uw afdeling heeft die verantwoordelijk is voor uw advertentietraffic. Afhankelijk van uw vraag maken we een passende offerte. Eigenlijk is er maar één voorwaarde, namelijk dat u onze systemen gebruikt.

Inrichten

Voor sommige uitgeverijen kan het bewerkelijk zijn grote aantallen titels, formaten en prijzen op te voeren. Ook hierin kunnen we u ondersteunen. Tevens kunt u ervoor kiezen jaarlijkse prijsstijgingen door ons te laten doorvoeren.

Calls

Sporadisch treft u een dusdanige rotte appel tussen de printadvertenties waarbij terugkoppelen naar de klant geen zin heeft. Deze heeft er dan meestal geen kaas van gegeten. Of u moet nú naar de drukker en de advertentie voldoet niet aan de eisen. In deze gevallen is het goed te weten dat u eenvoudig via het systeem Ad2Print een call kunt aanmaken bij Service for Publishers. Wij gaan dan bekijken of de PDF alsnog drukgeschikt kan worden gemaakt. Indien dat mogelijk is, dat is bij 99% het geval, zorgen wij dat er zsm een gecorrigeerde PDF bij de reservering wordt geupload.

Helpdesk

Mocht onverhoopt een systeem niet werken zoals u denkt dat het zou moeten, of bent u op zoek naar een functie waarvan u weet dat die er moet zijn maar die u even niet kunt vinden, dan is in die gevallen de helpdesk uw oplossing. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar email via de link op de homepage van het betreffende systeem, bellen kan enkel bij de betaalde versies. Binnen redelijke grenzen helpen we u gratis verder.