Voor wie is het interessant?

Service for Publishers is gespecialiseerd in de work flow van advertenties bij de uitgeverij, zowel online als in print. Natuurlijk is de traffic’er degene die er als eerste baat bij heeft, een groot deel van dat werk, met name het nodeloos achterna mailen, wordt geautomatiseerd, maar ook sales, marketing en uitgever profiteren op eigen wijze. We zetten de voordelen per functie op een rijtje.
Spin-in-het-web

Traffic’er

Met onze oplossingen faciliteren we het werkproces van een traffic’er: inzicht en overzicht van advertenties in edities of periodes. Welk materiaal is binnen. Is het goed? Snelle herplaatsingen zijn een peulenschil.

(Sales)management

Altijd inzicht in de status van materiaal. U hoeft de traffic’er niet meer bij te springen om materiaal binnen te halen. Last minute advertenties verkoopt u eenvoudiger, verkoop bijna tot drukmoment mogelijk. En het allerbelangrijkst: de kans op fouten neemt gigantisch af. Dat betekent tevreden adverteerders en minder tot geen crediteringen.

Marketing

Iedere uitgever kent de stopper, de advertentie die de gaten moet vullen die door omstandigheden nu eenmaal voorkomen. Dat hoeft niet per se slecht te zijn, omdat daarmee eigen producten of events gepromoot kunnen worden. Het stopperbeheer van Ad2Print zorgt ervoor dat de marketeers stoppers met prioriteitsniveau en einddatum kunnen klaarzetten: altijd de juiste stopper bij de hand!

Uitgever

Het advertentie management proces is een noodzakelijk kwaad. Het moet goed gaan, maar u besteedt uw tijd liever aan nieuwe klanten en concepten. Met de oplossingen van Service for Publishers kan dat. Daarbij bespaart u ook nog op uw kosten.

Adverteerder…

Die zouden we bijna vergeten! Maar wat krijgen al onze klanten toch een complimenten over hun uploadservice… Dat mag ook weleens gezegd worden!
 

Services
Om u verder te ondersteunen biedt Service for Publishers nog enkele ongekende services. Van optimaliseren van werkprocessen tot ondersteuning van uw traffic-afdeling.
Meer informatie hierover vindt u onder het kopje Services.