Content2Publish is het onvolprezen redactiesysteem van Service for Publishers. Oorspronkelijk heette het Content2Print, aangezien de nadruk in eerste instantie ligt op printproducties. Maar eerlijk is eerlijk, voor een digitaal magazine is dit redactiemanagement-systeem natuurlijk ook prima bruikbaar.

Op basis van de hoeveelheid redactie- en advertentiepagina’s wordt de omvang van een editie bepaald. Nadat de redactionele artikelen op volgorde zijn geplaatst, wordt eenvoudig door een druk op de knop de plank samengesteld. Indien vooraf de pagina’s al vaste posities zijn toegekend, dan kan dat zelfs geheel automatisch. Maar zelfs met een beetje handwerk is het altijd nog een tijdwinner.

In het filmpje hieronder wordt de plank samengesteld voor een magazine van 156 pagina’s waarvan 60 advertentie.

Beheer hardcopy

Begin 2017 is de redactiemodule toegevoegd. Hiermee is het mogelijk de redacteuren en freelancers aan te sturen en te zorgen dat het laatste bestand ook werkelijk het laatste bestand is. Leveranciers van uw kopij kunnen eenvoudig hun bijdragen uploaden, net zolang tot u het sein geeft dat het akkoord is.
 

Services
Om u verder te ondersteunen biedt Service for Publishers nog enkele ongekende services. Van optimaliseren van werkprocessen tot ondersteuning van uw traffic-afdeling.
Meer informatie hierover vindt u onder het kopje Services.